Tiedote asiakkaille ja yhteistyökumppaneille koronavirusepidemiaan liittyen

Tiedote asiakkaille ja yhteistyökumppaneille koronavirusepidemiaan liittyen

Seurauksena viimeaikaisesta kehityksestä koronavirusepidemian osalta, Kauhavan Kaukolämpö Oy pyrkii turvaamaan toimintansa häiriöttömän jatkumisen sekä työntekijöidensä ja asiakkaidensa turvallisuuden. Osana koronavirukseen liittyvien riskien hallintaa Kauhavan Kaukolämpö Oy:lla on käytössä seuraava pakollinen ohje koskien toimipisteissä vierailua: 

Kauhavan Kaukolämpö Oy:n toimipisteissä voivat vierailla vain henkilöt (kuljettajat, asiakkaat ja muut yhteistyökumppanit), jotka eivät ole 14 päivään vierailleet tartuntavaara-alueella tai matkustaneet tartuntavaara-alueen läpi. THL määrittelee epidemia-alueet. Tilanteen muuttumista voi seurata Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Ulkoministeriön verkkosivuilta (www.thl.fi  ja www.um.fi). 

Infratalo (toimisto ja asiakaspalvelutilamme) Kauhavalla on suljettu väliaikaisesti. Palvelemme puhelimitse ja sähköpostitse.