Puheenaiheena energiankäyttö

Puheenaiheena energiankäyttö

Lokakuussa energiansäästöviikko nostaa puheenaiheeksi suomalaisten energiankäytön ja keinot tehostaa energiankäyttöä. Kerää joukkue työpaikallasi ja ilmoita organisaatiosi mukaan pelilliseen energiavarttiin tiistaina 8. lokakuuta.

Ilmoittautumalla energiavarttiin olette mukana energiansäästöviikossa 7.–13. lokakuuta. Viikon aikana viestitään kuinka energiaa ja materiaaleja käytetään järkevästi ja samalla vähennetään hiilidioksidipäästöjä ja toimintamme muita ympäristövaikutuksia.

Tehostamalla energiankäyttöä savutetaan säästöjä niin työpaikoilla, kouluissa, liikenteessä kuin kotona. Energiaa säästämällä olet oman elämäsi ilmastosankari ja vaikutat yhteiseen tulevaisuuteemme.

Testaa tietosi ja opi

Energiavartti-tietovisassa mitataan osaamista asumisen, ruokailun, kuluttamisen ja liikkumisen energiansäästöstä. Ei haittaa, vaikka et vielä tietäisi kaikkea. Energiavartin jälkeen tiedät takuulla enemmän ja olet valmiimpi toimimaan ympäristöystävällisemmin.

Osallistuaksesi visaan tarvitset tiimin, jonka kanssa pelaat. Voit koota tiimin työpaikallasi, opetusryhmässäsi, koulussasi ja kisailla myös esimerkiksi eri toimipaikkojen ja opetusryhmien, harrastusporukoiden tai muiden tiimien välillä energiafiksuimman porukan tittelistä. Voitte myös palkita tietoviisaan energiapihillä tavalla.

Nyt kaikki mukaan luomaan ryhmää. Klikkaa lisätietoja täältä!

https://www.motiva.fi/ratkaisut/energiansaastoviikko/energiavartti

Kuva: Scanstockphoto